'Wat eten we vandaag?'

Het is niet altijd eenvoudig om een drukke job te combineren met je gezinsleven, wat vrije tijd en meer. Of misschien heb je weinig inspiratie om iets gezond klaar te maken? Wil je een alternatief voor de ‘hamrolletjes met kaassaus’ of het broodje smos? Wil je eens iets anders, zonder te koken?

Luncherie geeft antwoord op ‘wat eten we vandaag?’.

Een lunchbokaal van ‘Luncherie’ zit boordevol vitaminen en is steeds rijk aan groenten. Omdat we werken met regionale ingrediënten die vaak biologisch geteeld of eerlijk gemaakt zijn, garanderen we een smaakbom. We willen de liefde van de lokale telers of fabrikanten voor hun product, verder zetten en overbrengen in een smaakvolle hapjes, belegde mini-broodjes, soep, quiche, lunch, ovenschotel, spaghettisaus, dessert of zoet gebak,...

Onze waarden

Over ons

Ik ben Katrijn Foré, kok aan het vuur in Luncherie en mama van Edith, Alice en Flor en gelukkig getrouwd met mijn man Bjorn Vanbillemont.
Foto is goed gedateerd maar blijft mooi herinnering.

Als jonge tiener droomde ik er van om kok te worden. Ik volgde 6 jaar Hotelschool in Spermalie te Brugge. Na deze middelbare opleiding, haalde ik mijn Bachelor diploma voeding. Ik ging aan de slag in het beroeps waar ik kooklessen gaf. Maar het bleef kriebelen...

Ik ben gepassioneerd door koken en ben overtuigd dat de herkomst van voeding belangrijk is. Lokaal en bewuster consumeren. Ik gruwel van poeders en pakjes en kook steeds eenvoudig vers. Dat smaakt nog altijd het beste, niet?!

Ondertussen zijn Bjorn en ik fier op ons team van gemotiveerde medewerkers, die dagelijks met ons meekoken, meewerken, catering verzorgen of mee-afwassen. Als u kiest voor Luncherie, doet dat deugd voor ieder van ons. De passie om een lekkere lunches te voorzien of een feest te cateren, dat ziet u aan onze glimlach.

Meer info nodig? Lukt het bestellen niet goed?
Bel gerust op 0472485905 of info@luncherie.be